Bedrukking & Speciale aanmaak

 

Geef de ontvanger een reden om uw brief als eerste te openen 
Een onbedrukte enveloppe kan van iedereen komen. Maar een omslag met uw design, logo of een boodschap kan maar van één enkele afzender komen – van u. Op die manier communiceert u met uw klant of mogelijke klant nog voor de omslag geopend is. Het kan ook precies de reden zijn om uw brief te openen. 
 
Kleine hoeveelheden of grote
 
Het maakt niet uit hoe veel of hoe weinig post u verstuurt, wij kunnen in elk geval op een zuinige manier voor u drukken. Soms is enkel een logo of een retouradres nodig om blijk te geven van uw professionaliteit. 
 
Wanneer u grotere hoeveelheden enveloppen of verpakkingen nodig hebt, zijn er aanzienlijk meer mogelijkheden om te individualiseren. U kunt zo veel kleuren gebruiken als u wenst, evenals individuele uitsneden, versieringen of vensters. Alleen uw voorstellingsvermogen bepaalt de grenzen.
 
Speciale uitvoeringen voor alle soorten enveloppen en verpakkingen
 
Wij hebben aantrekkelijke verzendoplossingen in alle vormen en afmetingen ontwikkeld en vervaardigd – gaande van de klassieke enveloppe tot complexe driedimensionale verpakkingen met kleppen, vensters, vouwen en uitstansingen. Die ervaring kunnen wij gebruiken om uw onderneming of uw boodschap te onderscheiden van alle andere. 
 
Spreek met ons over uw ideeën en uw wensen. Uw lokaal verkoopteam staat voor u klaar.